Congrexpo @ IMEX

Turistička organizacija Srbije 18. apr 2005.
Informacija o predstavljanju turizma Srbije na sajmu IMEX u Frankfurtu od 19-21. aprila 2005. godine

Turistička organizacija Srbije objedinjuje predstavljanje ponude kongresnog turizma Srbije na specijalizovanom međunarodnom sajmu IMEX 2005 koja se održava u Frankfurtu od 19. do 21. aprila. Za potrebe predstavljanja turizma Srbije zakupljen je izložbeni prostor veličine 20 m 2 u Hali 8 Frankfurtskog sajma, štand broj V 520.

Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Novosadski sajam, Sava centar, Sportsko poslovni centar Vojvodina, Beogradski međunarodni ekspocentar, JAT Airways, Congrexpo, Perfect Metropolis Group i Zepter Passport. Na štandu će biti predstavljena ponuda kongresnog turizma u Srbiji.

Na IMEX sajmu je u 2004. godini učestvovalo preko 2,500 kompanija iz 130 zemalja. Sajam je održan na preko 13,000 kvadratnih metara.

Marketinška agencija iz Frankfurta "C/C Communication & Creation", sa kojom Turistička organizacija Srbije sarađuje u organizovanju promotivnih aktivnosti na nemačkom turističkom tržištu, organizovaće niz susreta na štandu sa predstavnicima medija i potencijalnim partnerima u organizovanju kongresnih aktivnosti iz Nemačke.

back | home | top